fbpx

OM OSS

GARANTERAT BRA TAK

Vi gör tak. Nyproduktion, underhåll, reparation och renovering. Oavsett taktyp lovar vi dig ett snyggt, säkert och välfungerande tak.

Garantitak är auktoriserade specialister med välutbildade och erfarna medarbetare. De material och produkter vi jobbar med är av högsta kvalitet och kommer från kända leverantörer. Vi erbjuder en hög servicenivå, håller våra löften och levererar i tid. Garantitak är auktoriserat medlemsföretag i TIB som är tak- och tätskiktsentreprenörernas branschorganisation. Det garanterar våra kunder att Garantitak är ett schyst företag, att vi har rätt kompetens och att vi är oberoende i förhållande till leverantörer.

VÅR HISTORIA

Intresset för bra tak och nöjda kunder har lagt grunden till Garantitak, ett familjeföretag i flera generationer.

1967 startade Åke Hagström, Garantitak i Mellansverige AB för att erbjuda bra taklösningar till fastighetsägare i hela regionen. Sönerna Tomas och Andreas Hagström växte upp med företaget och lärde sig takbranschen från grunden. 2001 startade de sitt eget bolag, Garantitak i Kumla AB, med fokus på byggprojekt i Örebroområdet. Verksamheten växte och nöjda kunder gav fler och fler uppdrag – i och utanför regionen. I dag erbjuder bolaget alla sorters taklösningar, inte bara nyproduktion. Arbetsstyrkan består av ett tjugotal montörer samt fyra medarbetare inom kundservice och försäljning.

SE VÅRA TJÄNSTER

”Vårt mål har alltid varit att göra våra kunder nöjda. De ska vara trygga med att de får det vi lovat. Bästa möjliga lösning, levererad i tid, städat och klart att använda.” - Tomas Hagström, grundare och ägare

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla