fbpx

VI KAN HJÄLPA DIG

TAKLÖSNINGAR

Garantitak ger dig det bästa taket – både när det gäller livslängd, ekonomi och utformning.

Vi levererar tak i många olika material, färger och modeller. Oavsett om det är papp, plåt, gräs eller takpannor så tar vi, tillsammans med våra leverantörer, fram den optimala lösningen. Vi utför totalentreprenad med alla ingående arbeten för att du ska få ett komplett, snyggt, säkert och fungerande tak utan krångel.

TILLÄGGSISOLERING

Ett hus som läcker värme är dyrt att äga. Genom tilläggsisolering kan du minska dina uppvärmningskostnader drastiskt.

En tilläggsisolering ökar värdet på din fastighet, samtidigt som du både förbättrar inomhusklimatet och gör en insats för miljön. Oavsett taktyp så har vi lösningar för hur du gör mesta möjliga energibesparingar. Vi vet av erfarenhet att en tilläggsisolering kan bli din mest lönsamma och snabbast återbetalda investering. Vi arbetar med totalentreprenad så oberoende av vilket arbete som ska utföras så behöver du bara en kontakt: oss.

TAKSÄKERHET

Enligt arbetsmiljölagen måste varje fastighetsägare se till att hantverkare under säkra former kan ta sig upp, förflytta sig och arbeta på fastighetens tak.

Garantitak erbjuder kontroll, rådgivning och dokumentation av din taksäkerhet. Vi kan installera den utrustning som behövs för att ditt tak ska vara en säker plats att arbeta på. När det behövs kan vi reparera, justera, byta och komplettera med den utrustning som behövs för ett säkert tak. Våra lösningar uppfyller alla de krav som ställs på hälsa, miljö och säkerhet.

RENOVERING OCH UNDERHÅLL

Oavsett hur bra ett tak är så behöver det underhållas. Läckor och andra brister kostar mycket mer än regelbunden översyn av ditt tak.

Garantitak erbjuder skräddarsydda serviceavtal som ser till att dina tak underhålls på ett professionellt sätt. Vi besiktar och dokumenterar ditt tak regelbundet. Vid behov rensar vi vattengångar och brunnar, reparerar, håller taksäkerheten på topp och ser till att dina brandluckor fungerar perfekt. Vi upprättar lättöverskådliga protokoll vid varje servicetillfälle och ger dig därigenom en bra översikt av konditionen på dina tak.

RÖKLUCKOR

Rökluckor ska vädra ut rök- och brandgaser vid en eldsvåda och fungerar de rätt så kan de både rädda liv och minska skador på fastigheten.

Garantitak installerar rökluckor som ger din fastighet ett optimalt skydd vid akut läge. Som fastighetsägare ansvarar du för att alla rökluckor kontrolleras och underhålls regelbundet. Vi erbjuder kontroll och dokumentation av dina befintliga rökluckor och vid behov utför vi service, reparationer, justeringar eller byten – allt efter överenskommelse med dig. Vi jobbar alltid enligt aktuella föreskrifter och lämnar protokoll över det som utförts.

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla