fbpx

Fler takmontörer till Garantitak

DELA INLÄGGET?

Med en rad stora projekt som väntade under vinterhalvåret var det läge att anställa mer personal. Herman och Janis är således två av dem som anslutit till teamet av takmontörer på Garantitak.

Herman och Janis är två killar med helt olika bakgrunder. Janis har tidigare arbetat med betong och vägarbete, medan Herman varit helt färsk på arbetsmarknaden då han i somras tog studenten. Det de däremot har gemensamt är att båda befunnit sig på taket till Dollarstores centrallager från det att de påbörjade sin anställning hos Garantitak.

– Jag har hållit till på Dollarstore sedan start. Det var ett bra projekt att komma igång på och jag har fått lära mig väldigt mycket. Det känns jättebra att jag fått blivit en del av gänget på Garantitak så snabbt efter att jag blev klar med skolan. Det är jag tacksam för, säger Herman.

Takjobbet på Dollarstores centrallager i Marieberg har varit igång sedan oktober 2020 och har precis kommit till avslut. De har varit många takmontörer på plats för att hinna bli klara i tid, vilket gav möjligheten till både Janis och Herman att lära känna många av sina kollegor under arbetspassen.

– Jag trivs jättebra på Garantitak. Det är ett varierande arbete och det är kul att få erfarenhet av något annat än det jag jobbat med tidigare. Men det som känns bäst är såklart att jag fått så trevliga arbetskamrater. De är väldigt hjälpsamma och vi har mycket roligt under dagarna, berättar Janis.

Under 2021 väntar fler stora projekt för Garantitak. Känner du därför till någon som skulle vara intresserad av att börja jobba som takmontör hos oss får du gärna höra av dig via mejl på info@garantitak.se och skriva ”Jobbansökan Takmontör” i ämnesraden.

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla

Post: Box 16, 692 21 Kumla