fbpx

Vi välkomnar Patrik och Andreas!

DELA INLÄGGET?

Garantitak utökar sin personalstyrka och anställer två nya takmontörer vid namn Patrik och Andreas. De båda anslöt sig till firman i augusti och har sedan dess hållit till vid renoveringsprojektet på Brf Bovieran i Örebro.

Projektet på Bovieran i Örebro har pågått sedan cirka ett år tillbaka. På grund av dess felaktiga konstruktion som utfördes när hela fastigheten byggdes 2011 har fler komplikationer uppstått under renoveringens gång. Detta har i sin tur gjort att ytterligare åtgärder behövts vidtas som inte planerades från start.

– Jag och Patrik har arbetat på den del av taket där växthuset gränsar. Här rättar vi till läckage genom att göra om takkonstruktionen från grunden. Vi river helt enkelt bort allt så att vi kan börja med att bränna på en ny basekappa mot betong och minoritskiva. Därefter kör vi med kallasfalt och foamglas och sedan två lager till med isolering och ett lager med board. Sedan gör vi en provisorisk täckning med en basepapp, berättar Andreas.

Andreas är ny i takbranschen. Han har tidigare arbetat på Skanska i 13 år som snickare men valde att byta riktning för att han sökte sig till nya utmaningar. Trots säkerheten som han kände där var det dags för att prova något nytt – och än så länge trivs han väldigt bra. Patrik däremot har jobbat som takmontör i 17 år och vet att det är detta han ska arbeta med livet ut.

– Det är ett fritt och bra yrke och jag tycker om att vara ute och jobba. Det föredrar jag än att exempelvis stå inomhus på en fabrik. Jag vet vad jag vill jobba med och det känns bra. Under denna tid som jag varit på Garantitak känns allting också väldigt bra, med både kollegor och arbetet, säger Patrik.

Deras arbete på Bovieran sträcker sig i nuläget fram till november då de sista finisharna beräknas vara klara.

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla