fbpx

Nya padelbanor i Kumla när Papa Padel bygger ut

DELA INLÄGGET?

Papa Stadium växer med tre nya padelbanor. Två dubbelbanor och en singelbana. På beställning av ByggTema och med utsikt över Kumla lägger Garantitak ett nytt tak med PVC-duk på utbyggnationen.

 

Kranen lyfter upp pall efter pall med isoleringsskivor till utbyggnationen. Uppe på taket står Herman från Garantitak för att ta emot och lossa lasterna.

– Vi börjar med att lyfta upp materialet idag och sen kör vi igång här nästa vecka (vecka 24) med att lägga taket. Det kommer nog att ta en och en halv vecka ungefär allt som allt.

När taket börjar läggas blir det först isolering som består av stenull i kombination med cellplast innan cirka 900 kvadratmeter PVC-duk pluggas och skruvas fast.

– Vi lägger det vi kallar för femmor först och sen en blåplast över och ytterligare lager med isolering. Det är för att komma upp i rätt höjd innan vi lägger på duken. Det är lite av ett finjobb för oss och vi får väl hoppas att vi fortsätter ha lika tur med vädret också.

När de tre nya padelbanorna står helt klara under hösten 2021 finns chans att vi kommer hitta Herman här igen. Men den gången under taket istället för på.

– Jag försöker att spela en gång i veckan ungefär så det blir en del padel på fritiden. Eftersom jag själv bor i Kumla så är det här perfekt!

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla

Post: Box 16, 692 21 Kumla