fbpx

Marie är Garantitaks nya ekonomichef: ”En rolig utmaning!”

DELA INLÄGGET?

I våras längtade Marie Andersson efter förändring. När hon blev kontaktad av Tomas Hagström gällande rollen som ekonomichef var svaret enkelt: ja! Nu har Marie arbetat hos Garantitak i strax över tre månader och en ny spännande fas i yrkeslivet har börjat.

 

Att bidra till något meningsfullt och ha mycket att göra motiverar Marie i arbetslivet. Hon har gedigen erfarenhet av administration och ekonomi, och arbetar även som konsult inom samma område två dagar i veckan.

 

I våras var Marie sugen på att prova något nytt, samtidigt som hon ville fortsätta jobba med ekonomi.

 

– När jag fick frågan kände jag direkt att det var en rolig utmaning! Det var väldigt uppmuntrande att bli kontaktad med en förfrågan. Nu är jag här tre dagar i veckan och konsult resterande dagar, berättar Marie Andersson.

 

”Familjär och härlig stämning”

 

Marie är trygg i att ansvara över ekonomirelaterade uppgifter, men det här blir första gången hon sköter bokföring och löner i denna skala.

 

– På sätt och vis är det här likt roller jag haft tidigare. Den största skillnaden är att gå från att sköta fem löner, till att sköta 30! Det blir en riktigt rolig förändring, säger Marie.

 

Margith Lundström, Garantitaks grundare och tidigare ekonomichef, har varit på plats för att svara på frågor under Maries första tid på företaget.

 

– Den första tiden har gått jättebra och jag kan alltid ringa Margith om det är något. Jag har blivit väldigt bra mottagen av alla här, berättar Marie och fortsätter:

 

– Jag tycker om att vara på lite mindre företag och jag gillar känslan här på kontoret. Det är en väldigt familjär och härlig stämning. Det känns jättebra!

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla