fbpx

Nytt tak med PVC-duk

DELA INLÄGGET?

På Alhagsvägen i Askersund har Ranaverken rest en helt ny fastighet. Förra veckan påbörjade Garantitak uppdraget med att färdigställa dess nya tak och i tisdags blev de helt klara med projektet som kan sammanfattas som smidigt, snyggt och helt enligt plan.

Ungefär en veckas jobb tog det att slutföra arbetet med det nya taket till fastigheten som Ranaverkets byggt. Jobbet har inneburit att montera isolering tillsammans med en fuktspärr och sedan en ljus PVC-duk på det 400 kvm stora taket som även fått taksäkerhet i form av livlinefästen.

– Det var beställarens önskemål att använda PVC-duk. På tidigare projekt vi gjort åt Ranaverken har de nästan alltid önskat det. Det ger ju ett snyggt utseende och ser fräscht ut, speciellt när man väljer den här ljusa varianten, säger Tomas Hagström som är VD på Garantitak.

Linus, Niklas och Amar från Garantitak är de tre takmontörer som arbetat med projektet och sett till att allting har gått helt enligt plan. De har fått tydliga instruktioner från Ranaverken om hur de önskat att taket ska se ut.

– Ett väldigt smidigt och bra projekt. Ranaverken är ju experter på dessa typer av lokaler så det är aldrig något som brukar gå fel. Vi har gjort flera jobb åt dem tidigare både i Askersund och utanför. De reser ju fastigheter i hela Sverige så vi hoppas det blir fler framöver. Vi är glada att vi fått förtroendet från dem som är riktigt bra beställare, avslutar Tomas.

Vidare väntar nya projekt för Garantitak där de i höst bland annat ska dra igång med Eyracenter 2 och ett helt nytt Dollarstore i Marieberg. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för mer information om kommande uppdrag!

PRO FE SSI ONE LLA

TAKLÖSNINGAR.

GARANTITAK I KUMLA AB

Besök: Marsvägen 16, 692 34 Kumla

Post: Box 16, 692 21 Kumla